Organiseer een bedrijfsuitje voor uw personeel!
Bedrijfsuitjes

Op ons Outdoor terrein in Amsterdam bent u voor een bedrijfsuitje aan het juiste adres.
Met onze verschillende Outdoor en BMX-activiteiten kunt u alle kanten op. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw dag gericht is op Fun en/of Teambuilding.

Wilt u een specifiek doel bereiken met uw bedrijfsuitje? Wij denken graag met u mee om een zo passend mogelijke dag voor u neer te zetten.

Hieronder zijn een drietal voorbeeld pakketten samengesteld waaruit u kunt kiezen.
(Het is ook mogelijk om zelf een pakket samen te stellen qua activiteiten en tijdsbestek)

Voor info en reserveringen kunt u ons contact formulier invullen.

 

Teambuildingpakket

·      Samenwerkingsactiviteiten: Hier draait het niet alleen om fysieke inspanning maar wordt ook het denkvermogen op de proef gesteld.

·      Samenwerken op hoogte: Bent u in staat om met uw collega’s een hoogte van 8 meter te bereiken op onze Jacobsladder?

·      Vlot bouwen en varen: Samen met uw team wordt er een vlot gebouwd. Op het water zullen er een aantal opdrachten uitgevoerd worden.

Vanaf 10 personen
Dit is een drie uur durend pakket.
Prijs: €24,50 p.p. (incl. BTW)

 

Fun pakket

      BMX-clinic: Op ons BMX-parcours zal onder leiding van een van onze ervaren BMX-instructeurs een clinic worden verzorgd. Eindigt u met een sprong in de ‘Foampit’?

      Tokkelen: Bij deze activiteit klimt u naar onze boomhut op 10 meter hoogte. Vanuit hier vertrekt onze tokkelbaan van 100 meter over het terrein.

      Kanotocht: Onder begeleiding van een instructeur vertrekt u in een één, twee of driepersoons kano voor een prachtige tocht door de natuur.

Vanaf 10 personen
Dit is een drie uur durend pakket.
Prijs: €24,50 p.p. (incl. BTW)

 

Combi pakket (team en fun)

      Bamboe Bouwen: Bij deze activiteit staat samenwerken centraal. Aan de hand van een bouwtekening gaat uw team aan de slag om een zo hoog en stevig mogelijk bamboe bouwwerk te creëren.

      BMX-clinic of Tokkelen

      Vlot bouwen en Varen of Kanotocht

Vanaf 10 personen
Dit is een drie uur durend pakket.
Prijs: €24,50 p.p. (incl. BTW)