Kinderfeestjes, actieve en gezellige feestje voor de kids!

Kinderfeestjes


In de Ookmeer Jungle staat een enthousiast team voor u klaar om van uw kinderfeestje een waar survivalfeest te maken! Op deze pagina vindt u alle pakketten die Griffioen Outdoor aanbiedt voor kinderfeestjes.

Nadat jouw groep een eigen tafel krijgt zal onze instructeur de volgorde van de gekozen activiteiten met u doornemen. Mochten er nog kinderen zijn die zich moeten omkleden dan kan dit in 1 van onze grote legertenten.
Onze instructeur zal gedurende het hele feestje de groep begeleiden. Halverwege het feestje wordt een korte drinkpauze gehouden, hierbij wordt gezorgd voor onbeperkt water en limonade.

Voor de ouders is er zat plek om droog te zitten bij minder weer, ook kunt u in onze keet koffie thee en diverse snacks halen. (U kunt bij ons pinnen)

Kinderfeestje zijn bij ons te boeken van maart t/m 28 november 2021

Bij alle kinderfeestjes zit onbeperkt water en limonade!

Wilt u geen combinatie pakket, en alleen maar BMX-en klik dan hier: BMX kinderfeestjes


Kledingadvies:

  • Kleding die vies mag worden
  • Dichte schoenen (geen kaplaarzen)
  • Setje droge kleding (bij wateractiviteiten)

 

Let op: Bij alle wateractiviteiten is het bezit van een zwemdiploma verplicht.

 

Overzicht pakketten kinderfeestjes

Kinderfeestje 1

Kinderfeestje 2

Kinderfeestje 3

Touwbruggen, land en water

Teambuilding spellen

Vlot bouwen en varen

BMX Clinic

Vuur maken

BMX Clinic

Teambuilding spellen

Vlot bouwen en varen

Touwbruggen, land en water

Kinderfeestje 4

Kinderfeestje 5

Op maat

Kanoën

Kanoën

Mocht u een eigen pakket willen samenstellen mail dan naar info@griffioenoutdoor.nl

Vuur maken

BMX Clinic

BMX Clinic

Tokkelen

*kinderfeestjes 1 is vanaf 6 jaar
*kinderfeestje 2, 3 en 4 zijn vanaf 8 jaar
*kinderfeestje 5 is vanaf 10 jaar 


Hieronder vind u een korte uitleg over de diverse activiteiten

Kanoën:
Beleef Amsterdam vanaf een ander perspectief. In een één, twee of driepersoons kano op het water genieten van een prachtig stuk natuur midden in onze hoofdstad.

 

Vlottenbouwen:
Bouw jouw eigen vlot met grote tractor binnenbanden, balken en touw. Na een korte uitleg van de instructeur zal jij met jouw team na het bouwen van een vlot het water op gaan om een reeks opdrachten uit te voeren. Blijf jouw vlot drijven?

 

Bamboe bouwen:
Bouw met bamboestokken en elastieken het meest prachtige bouwwerken, van kleine 3D driehoeken tot een ware piramide of juist een heel abstract kunstwerk. Laat jouw fantasie op hol slaan.

 

Touwbruggen over land en water:
Klim en klauwer over ons touwbrug parcours heen, eerst een oefen rondje over het land, of direct boven het water? Hou jij het droog?

 

Teambuilding:
Tijdens de teambuilding spellen hebben wij een reeks aan fysieke en mentale uitdagingen. Als één groot team of juist in meerdere kleine groepjes dagen jullie elkaar uit tijdens mini games zoals bij het 4 persoons zaklopen, het magische touw, het vliegende tapijt of bijvoorbeeld de rekenmachine.

 

Tokkelen:
Durf jij uit onze 8 meter hoge boomhut te springen? Na een gezekerde klim de boom in zal er in tweetallen uit de boomhut gesprongen worden en razen jullie met hoge snelheid 100 meter over ons terrein heen!

 

BMX-clinic:
Na het aantrekken van scheen, kniebeschermers en een helm ben jij er helemaal klaar voor. We beginnen met de basics op vlak terrein. Heb je dit onder de knie, dan razen we over de heuvels en door de bochten.
Van lage rollers tot schansen op professioneel niveau, onze BMX-baan heeft het allemaal. Afhankelijk van het niveau van de groep zal de uitdaging aangepast worden.

 

Vuur maken:
Ben jij een met de elementen, kan jij goed vuurtje stoken? Net als de oude beschavingen zal jij met simpele instrumenten vuur moeten maken. Ga de uitdaging aan. Boven een vuurpit hangt een touw, zal jij (als eerst) het touw door kunnen branden met jouw survival skills?