Kinderfeestje, bedrijfsuitjes, survivaldagen, kano verhuur en zomerweken.

Ookmeer Jungle

Op deze unieke locatie in Amsterdam bieden wij verschillende activiteiten aan. Er is voor elk wat wils. Bij de meeste activiteiten staat samenwerken voorop, maar wij vinden het natuurlijk ook belangrijk dat er veel plezier beleefd wordt. Daarom staat er een professioneel team voor u klaar.

Als wateractiviteiten bieden wij kano├źn en vlot bouwen en varen aan. Voor de klimmers onder u hebben wij touwbruggen over land en water, en als afwisseling hebben we een groot scala aan teambuilding spellen waarbij het echte denkwerk gecombineerd wordt met explosieve snelheid.

Voor de oudere kinderen en volwassenen beschikken wij ook over activiteiten op hoogte zoals een reuzeladder en twee tokkel banen van wel 100 meter!

Wij hopen u snel te zien in de Ookmeer Jungle!

Touwbruggen
Touwbruggen
Bamboe bouwen
Bamboe bouwen
Eten en drinken
Eten en drinken
Teambuilding
Teambuilding
vlotvaren
vlotvaren

Kinderfeestjes

In de Ookmeer Jungle staat een enthousiast team voor u klaar om van uw kinderfeestje een waar survivalfeest te maken! De feestjes zijn te boeken op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Meer info

Survivaldagen scholen

Voor scholen is de Ookmeer jungle een unieke locatie met veel mogelijkheden. We bieden teambuilding- en survivaldagen aan. De dagen kunnen gebruikt worden als introductie, afsluiting of om de samenwerking te verbeteren.

Meer info

Bedrijfsuitjes

Op ons Outdoor terrein in Amsterdam bent u voor een bedrijfsuitje aan het juiste adres. Met onze verschillende Outdoor en BMX activiteiten kunt u alle kanten op.

Meer info

Volwassenen

Meer info

Ookmeer Jungle Zomerweken

In de zomervakantie 4 dagen super leuke activiteiten doen onder begeleiding van ervaren instructeurs? Ben jij tussen de 7 en 12 jaar? Doe dan mee aan de Ookmeer jungle zomerweken!

Meer info

Kano verhuur

Zin in een dag op het water? Huur dan een kano voor een prachtige tocht in de Amsterdamse natuur!

Meer info

Eten en drinken

Naast onze outdoor en BMX activiteiten bieden wij ook uitgebreide mogelijkheden op het gebied van catering. Wij begrijpen dat een hele dag druk zijn in de frisse buitenlucht hongerig maakt.

Meer info