Volwassenen

LET OP EXTRA CORONA MAATREGELEN
  
Na de laatste wijziging van de RIVM richtlijnen kunnen we op dit moment geen volwassenen groepen aannemen. Zodra dit weer kan zal dat direct gewijzigd worden op deze pagina.
 
        
      

 

Zoeken jij en je vrienden, familie of team een leuke activiteit? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij Griffioen Outdoor hebben we een breed aanbod.

 

De activiteiten kunnen ingezet worden als bijvoorbeeld vrijgezellenfeest of een vrienden/vriendinnen uitje.

 

U kunt kiezen uit de volgende activiteiten:

  • Bamboe bouwen
  • Teambuilding spellen op de grond
  • Teambuilding op hoogte
  • Touwbruggen op land en water
  • Kanoën
  • Vlotten bouwen en varen
  • BMX Clinics (zie pagina voor verschillende opties)

 

Er zijn diverse pakketten met gecombineerde activiteiten waar je uit kan kiezen. Daarnaast kan je ook zelf uit diverse activiteiten kiezen om een ervaring op maat te organiseren.

 

Overzicht pakketten voor volwassenen

Voorbeeld pakket 1

Voorbeeld pakket 2

Op maat

Touwbruggen, land en water

BMX clinic

Mocht u een eigen pakket willen samenstellen mail dan naar info@griffioenoutdoor.nl

Teambuilding spellen

Tokkelen

Kanoën

Vlot bouwen

 

 

De activiteiten zijn beschikbaar voor kleine groepen vanaf 8 personen tot grote groepen van 100+ deelnemers.

 

Mocht je de dag willen afsluiten met een hapje en een drankje dan is dat mogelijk. Bekijk onze Eten en drinken pagina voor alle verschillende opties.

 

Hieronder vindt u een korte uitleg over de diverse activiteiten

 

Kanoën:

Beleef Amsterdam vanaf een ander perspectief. In een één, twee of driepersoons kano op het water genieten van een prachtig stuk natuur midden in onze hoofdstad.

 

Vlottenbouwen:

Bouw jouw eigen vlot met grote tractor binnenbanden, balken en touw. Na een korte uitleg van de instructeur zal jij met jouw team na het bouwen van een vlot het water op gaan om een reeks opdrachten uit te voeren. Blijf jouw vlot drijven?

 

Bamboe bouwen:

Bouw met bamboestokken en elastieken het meest prachtige bouwwerken, van kleine 3D driehoeken tot een ware piramide of juist een heel abstract kunstwerk. Laat jouw fantasie op hol slaan.

 

Touwbruggen over land en water:

Klim en klauwer over ons touwbrug parcours heen, eerst een oefen rondje over het land, of direct boven het water? Hou jij het droog?

 

Teambuilding:

Tijdens de teambuilding spellen hebben wij een reeks aan fysieke en mentale uitdagingen. Als één groot team of juist in meerdere kleine groepjes dagen jullie elkaar uit tijdens mini games zoals bij het 4 persoons zaklopen, het magische touw, het vliegende tapijt of bijvoorbeeld de rekenmachine.

 

Jakobsladder:

Op ons terrein hangt een 10 meter hoge ‘ladder’. Alleen zal je de Jakobsladder niet kunnen beklimmen. Met minimaal twee personen kan je de ladder beklimmen, omdat de afstand tussen de sporten steeds groter wordt. Deze activiteit is de ultieme test in samenwerking. Tijdens deze activiteit leer jij zekeren. Halen jullie de hoogste trede, en heb jij genoeg vertrouwen in je collega’s, vrienden of familie om jou te laten zekeren op grote hoogte?

 

Tokkelen:

Durf jij uit onze 8 meter hoge boomhut te springen? Na een gezekerde klim de boom in zal er in tweetallen uit de boomhut gesprongen worden en razen jullie met hoge snelheid 100 meter over ons terrein heen!

 

BMX-clinic:

Na het aantrekken van scheen, kniebeschermers en een helm ben jij er helemaal klaar voor. We beginnen met de basics op vlak terrein. Heb je dit onder de knie, dan razen we over de heuvels en door de bochten.
Van lage rollers tot schansen op professioneel niveau, onze BMX-baan heeft het allemaal. Afhankelijk van het niveau van de groep zal de uitdaging aangepast worden.